HOMLOKLEBENY TERÁPIA

Agyunk olyan, mint a test többi része abból a szempontból, hogy ha nem foglalkozunk a karbantartásával, akkor bizony renyhévé, lustává, alacsony teljesítőképességűvé válik. Ez a módszer segít kialakítani, kibontani azokat a képességeket, készségeket, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy a gyermekek (és felnőttek) az iskolai feladatokban (életben) megfelelően teljesítsenek. Olyan strukturált gyakorlatokból áll, amikkel az agy teljesítőképességét, rendszerező képességét, sebességét jelentősen javíthatjuk. Megtanítja a figyelmet egyszerre több dolgon hatásosan rajta tartani, vagy éppen a külső ingerek kizárásával egy dologra összpontosítani. A program során a mozgást, a beszédet és a gondolkodást köti össze olyan gyakorlatokkal, amik a homloklebenyt intenzíven ingerlik és fejlesztik. Pozitív hatással vannak a gondolkodási folyamatokra az idegrendszeri hálózat megerősítésére, és új kapcsolatok kiépítésére. A homloklebeny az agy azon része, ami felelős, többek között, a gondolkodás, a tervezés, a problémamegoldás, a beszéd, az izomzat akaratlagos mozgatása, az érzelem és a személyiség bizonyos aspektusaiért, valamint a bejövő ingerek osztályozásáért.

MIBEN SEGÍTHET A HOMLOKLEBENY TERÁPIA?

  • A program hatására jelentősen javul a memória, a figyelem, és a mozgás összerendezettsége. Fejlődik az egyensúly és a testi-lelki rugalmasság.
  • A gondolkodási folyamat összetettsége megnő, fokozódik a kreativitás.
  • Képes lesz a gyermek gyorsabban, hatékonyabban változtatni és változni, igazodni a váratlan eseményekhez.

Ez az idegrendszeri újrarendeződés segíthet abban, hogy a fent említett területek a lehető legharmonikusabban, optimálisan, nagy hatásfokkal működjenek, hozzásegítve az embert egy könnyebb, energetikusabb, sikeres élethez.

A korhatár 6-99 év!

gyermek-neuro-fejlesztes-inpp-ait-porta-fst-astop-cogni-plus-homloklebeny-terapia-600x600-2

KAPCSOLAT

Érdeklődni, időpontot egyeztetni a mellékelt űrlap elküldésével tudnak.

Kérem adja meg elérhetőségi adatait.

A fejlesztési óráim befejeztével még aznap, de legkésőbb másnap visszahívom.

KAPCSOLAT FELVÉTEL

    Adatkezelési szabályzatot megismertem és elfogadom
    Adatkezelési szabályzat